Apparaten en accessoires
Tourte aux noix de l'Engadine
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
8 morceaux
Ingrediënten
-
150 g de beurre froid, et un peu plus pour beurrer le moule
-
300 g de cerneaux de noix
-
un peu de beurre
-
300 g de farine
-
400 g de sucre
-
150 g de beurre
-
1 œuf
-
1 pincée de sel
-
200 g de crème entière, froide
-
un peu d'eau pour badigeonner
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
11 g
Calorieën
3414 kJ /
817 kcal
Vetten
49 g
Koolhydraten
82 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bon app, les Suisses!
96 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Cuchaule
2u. 30min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Tarte au vin cuit
45min
Gâteau aux carottes argovien
2u.
Strudel aux pommes et sauce vanille
1u. 20min
Knöpflis
50min
Tresse russe aux canneberges
3u.
Bruns de Bâle
8u. 40min
Cake tyrolien automnal
1u. 20min
Étoiles à la cannelle
1u. 30min
Milanais
3u.
Tresse bernoise
1u. 45min