Apparaten en accessoires
Tarte au vin cuit
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 portions
Ingrediënten
Pâte brisée
-
200 g de farine
-
1 jaune d'œuf
-
100 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
-
40 g d'eau
-
½ c. à café de sel
-
1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
-
2 œufs
-
1 jaune d'œuf
-
200 g de concentré de jus de poire200 g de vin cuit
-
100 g de crème double (45 % de matière grasse)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1507 kJ /
361 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mousse au thon
5min
Cuchaule
2u. 30min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Gâteau oignons-fromage
1u. 15min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Bonhomme en pâte
2u. 10min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Papet vaudois
55min
Gâteau de Linz
1u.
Cake tyrolien automnal
1u. 20min
Milanais
3u.
Tresse bernoise
1u. 45min