Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
of 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Riz Casimir
45min
Pain paysan
3h
Gâteau des rois
1j 55 menit
Papet vaudois
55min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Pain tessinois
1h 50 min
Salade de carottes
15min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45min