Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte brisée
- 200 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 100 g de beurre, mou, coupé en morceaux et un peu pour graisser le moule
- 40 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre vanillé
Garniture
- 2 œufs
- 1 jaune d'œuf
-
200
g de vin cuit
of 200 g de concentré de jus de poire - 100 g de crème double (45 % de matière grasse)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Pesto de basilic
10 min
Pain tessinois
1sa 50 dk
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Milanais
3sa
Papet vaudois
55 Min
Gâteau des rois
1h 55 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min
Pain paysan
3sa
Gâteau du Vully
2h 30 phút
Mousse au Toblerone®
3h 10 phút
Cuchaule
2h 30 phút
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min