Compatibele versies
Riz au lait et compote de pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 94.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 145.6 mg
Alternatieve recepten
Pain paysan
3h
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Tarte au vin cuit
45 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 Std. 20 Min
Salade de carottes
15min
Bricelets
2 Std. 30 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Polenta tessinoise
45 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min