Compatibele versies
Riz au lait et compote de pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 94.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 145.6 mg
Alternatieve recepten
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 dk
Compote de pommes pour les provisions
30 dk
Risotto aux carottes et endives
40min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Birchermüesli
1sa 10 dk
Riz Casimir
45min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55min
Tresse russe aux canneberges
3h
Risotto aux bolets et au brie
35min
Tresse bernoise
1h 45min