Compatibele versies
Riz au lait et compote de pruneaux
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riz au lait
- 1 gousse de vanille
- ½ c. à café de sucre
- 1 pincée de sel
- 1000 g de lait
- 220 g de riz, blanc, rond (pour dessert) (pour riz au lait)
Compote de pruneaux
- 800 g de pruneaux, frais ou congelés, décongelés, coupés en deux et dénoyautés
- 60 g d'eau
- 60 g de sucre gélifiant (2:1)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 94.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 145.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux bolets et au brie
35min
Polenta tessinoise
45min
Séré aux herbes
10min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Tarte au vin cuit
45min
Polenta
1h
Pain paysan
3 Std.
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min