Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Petits pains aux fruits
3h 5 min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains Varoma
2h 15 phút
Pain d'épeautre pur
11h
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30 min
Petits pains du 1er août
1sa 10 dk
Pain paysan
3sa
Petits pains au seigle
12h
Pain aux graines de lin
1h 30 min
Cuchaule
2h 30 phút
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min