Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain paysan
3h
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Fougasse aux olives
2h 20min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Pain d'épeautre pur
11h
Petits pains Varoma
2h 15min
Petits pains au seigle
12h
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain tessinois
1h 50 min
Tresse bernoise
1h 45min