Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 280 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine d'épeautre complète
- 200 g de farine mi-blanche
- 1 ½ de c. à café de sel
- 100 g de noisettes
Le façonnage
- 1 c. à soupe de farine mi-blanche
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2j 25 mnt
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 Min
Menu: Soupe de topinambours, "Beet" Wellington, légumes au four et trifle de pain d'épices
Brak ocen
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Gâteau de Pâques
1h 45min
Petits pains aux fruits
3h 5 min
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Crêtes de coq
24 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain paysan
3h
Focaccia aux tomates
40min