Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 200 g de sucre et un peu plus pour abaisser la pâte
- 4 c. à soupe de farine
- 2 c. à soupe de cacao en poudre (toutes sortes)
- 1 pointe de couteau de cannelle moulue
- 2 blancs d'œufs
-
1
c. à soupe de kirsch
of 1 c. à soupe d'eau - 100 g de chocolat noir, en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 morceaux
- Calorieën
- 343 kJ / 82 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Läckerli de Bâle
1h 10min
Milanais
3 Std.
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1h 55min
Cake tyrolien automnal
1小时 20 分钟
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Gâteau de Linz
1 Std.
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min