Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de sucre
- 2 bâtons de cannelle (d'env. 5 cm)
- 500 g d'amandes, entières, décortiquées
- 2 c. à café de miel (miel d’acacia p. ex.)
- 3 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 325 kJ / 78 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Bruns de Bâle
8sa 40 dk
Milanais
3 Std.
Papet vaudois
55 Min
Gâteau des rois
1h 55min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Petits croissants à la vanille
1 godz. 30 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1h 45 min
Bonhomme en pâte
2h 10min