Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 40 g de beurre, coupé en morceaux et un peu plus pour graisser
- 180 g de lait
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g)
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 300 g de farine
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de crème double (45 % de matière grasse)
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de sucre
- 2 pincées de cannelle moulue (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1592 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Pain tessinois
1h 50min
Milanais
3 godz.
Knöpflis
50 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Moutarde de Bénichon
40 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min