Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 100 g de cerneaux de noix
- 500 g de poires, entières, séchées, coupées en quatre
- 100 g de figues séchées, coupées en deux
- 100 g de pruneaux, secs, dénoyautés
- 50 g de raisins de Smyrne
- 50 g d'écorce de citron confit
- 75 g de sucre
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1 pincée de clous de girofle, moulus
- 20 g de jus de citron
- 300 g de jus de raisin
Pâte
- 250 g de beurre, mou, coupé en morceaux (3 cm)
- 500 g de farine
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poudre à lever
- 100 g d'eau
Finition
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 324 g
- Vetten
- 96 g
Alternatieve recepten
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45min
Pizza quatre saisons
1h 30min
Lasagnes classiques
2h
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Biscuits mous à la pistache
45min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Choco-praliné abricot
Geen beoordelingen
Tourte au chocolat-moka
4h 30min
Pain paysan
3 Std.