Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le fromage et la pâte
- 200 g de fromage d'alpage (par ex. L’Etivaz), en morceaux (2 cm)
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 400 g de farine blanche
- 100 g d'eau
- 100 g de lait
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
- 2 pointes de couteau de de noix de muscade, fraîchement moulue
La rissolée d’oignons
- 160 g d'oignons, en rouelles (2 mm)
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à soupe de farine blanche
- 3 c. à soupe de beurre à rôtir
La finition
- 2 l d'eau
- ½ c. à soupe de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3258 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Papet vaudois
55min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Croissants au jambon
35 Min
Polenta tessinoise
45 Min
Knöpflis
50 Min
Mousse au thon
5min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Milanais
3 Std.
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min