Pain vaudois à la croix

Pain vaudois à la croix

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 13u. 30min
20 tranches

Ingrediënten

Le levain
  • 150 g de farine blanche
  • 120 g d'eau
  • 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 400 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g de farine de blé complet
  • 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
  • 10 g de sel

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 tranche

Natrium 195 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 539 kJ / 129 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 0.1 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...