Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 539 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 195 mg
Alternatieve recepten
Pain paysan
3 Std.
Soupe d'orge des Grisons
55min
Grittibenz sucré
2h 15 min.
Pains de Saint-Gall
26u. 30min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Pain tessinois
1h 50 min.
Caramels à la crème
2h
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Focaccia aux tomates
40min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min