Tourte de Linz suisse

Tourte de Linz suisse

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
12 morceaux

Ingrediënten

  • beurre mou, pour graisser
La pâte
  • 100 g d'amandes, entières, décortiquées mondées
  • 150 g de sucre
  • 100 g de noisettes décortiquées
  • 2 sachets de sucre vanillé
  • 250 g de farine blanche
  • 1 pincée de sel
  • 1 paquet de zeste de citron râpé
  • 200 g de beurre mou, en morceaux (2 cm)
  • 1 œuf
La garniture et la finition
  • 400 g de confiture de fraises
  • 2 c. à soupe d'eau
    2 c. à soupe de rhum
  • amandes effilées (optioneel) grillées, pour saupoudrer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 morceau

Natrium 10 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1910 kJ / 456 kcal
Vetten 25 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...