Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, mou, pour graisser
La pâte
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées, mondées
- 100 g de noisettes décortiquées
- 150 g de sucre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 250 g de farine blanche
- 1 pincée de sel
- 1 paquet de zeste de citron râpé
- 200 g de beurre mou, en morceaux (2 cm)
- 1 œuf
La garniture et la finition
- 400 g de confiture de fraises
-
2
c. à soupe d'eau
of 2 c. à soupe de rhum - amandes, effilées, grillées, à saupoudrer (optioneel)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1910 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 10 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Miroirs
1 Std. 40 Min
Focaccia aux tomates
40min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Milanais
3 Std.
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Crème glacée aux fruits
5min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min