Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre, mou, pour graisser
La pâte
- 100 g d'amandes, entières, décortiquées, mondées
- 100 g de noisettes décortiquées
- 150 g de sucre
- 2 sachets de sucre vanillé
- 250 g de farine blanche
- 1 pincée de sel
- 1 paquet de zeste de citron râpé
- 200 g de beurre mou, en morceaux (2 cm)
- 1 œuf
La garniture et la finition
- 400 g de confiture de fraises
-
2
c. à soupe d'eau
of 2 c. à soupe de rhum - amandes, effilées, grillées, à saupoudrer (optioneel)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 1910 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 10 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bricelets
2h 30min
Tourte au kirsch de Zoug
4 Std.
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau de Linz
1h
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Croissants au jambon
35min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min