Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 370 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 500 g de farine bise
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre
Le façonnage
- 40 g de farine bise
La cuisson
- 1 c. à soupe de farine bise
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1165 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Pain tessinois
1h 50min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Pâte de base pour pain
24h 30min
Pain paysan
3 Std.
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min