Apparaten en accessoires
Pain bis en cocotte
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 25min
1 part
Ingrediënten
La pâte
-
370 g d'eau
-
½ cube de levure boulangère fraîche (20 g), émiettée
-
50 g de beurre en morceaux (2 cm)
-
500 g de farine bise
-
1 ½ c. à café de sel
-
2 c. à café de sucre
Le façonnage
-
40 g de farine bise
La cuisson
-
1 c. à soupe de farine bise
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 100 g
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
1165 kJ /
276 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Printemps 2020
11 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Cuchaule
2u. 30min
Tresse bernoise
1u. 45min
Meringues de l'Emmental
2u. 15min
Tresse russe aux canneberges
3u.
Pain de seigle valaisan
10u.
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Tarte au vin cuit
45min
Pain d'épeautre et de blé
12u.
Pain paysan
3u.
Pain toast
16u.
Pain d’épeautre aux noisettes
2u. 50min
Pain tessinois
1u. 50min