Confiture avec sucre gélifiant

Confiture avec sucre gélifiant

4.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
3 bocaux

Ingrediënten

  • 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
  • 500 g de sucre gélifiant (2:1)
  • 1 sachet d'acide citrique (optioneel)
  • 1 c. à café d'huile végétale neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Eiwitten 3 g
Calorieën 3468 kJ / 819 kcal
Vetten 1 g
Vezels 8.3 g
Koolhydraten 194 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...