Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de mélange de fruits frais (par ex. abricots, cerises, baies, rhubarbe, prunes, etc.), dénoyautés, en morceaux
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 sachet d'acide citrique (optioneel)
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou de coco), voire Conseil
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 3468 kJ / 819 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 194 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 8.3 g
Alternatieve recepten
Polenta tessinoise
45 Min
Spätzlis au fromage
1h 10 min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Asperges et sauce tartare au séré
50 min
Caramels à la crème
2 Std.
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Confiture de fraises
1h 5 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain paysan
3 godz.