Apparaten en accessoires
Confiture de pruneaux pour les provisions
Voorbereiding. 35min
Totaal 55min
12 bocaux
Ingrediënten
-
3000 g de pruneaux surgelés, décongelés
-
1500 g de sucre gélifiant (2:1)
-
160 g de rhum (optioneel)
-
1 c. à café de cannelle moulue
-
2 gousses de vanille, avec pulpe, pulpe raclée1 c. à café de gousse de vanille en poudre
-
4 étoiles de badiane (fleurs d'anis étoilé)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 bocal
Natrium
5 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
2750 kJ /
657 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
147 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gâteau des rois
1u. 55min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Pain bis en cocotte
2u. 25min
Confiture de fraises
1u. 5min
Cuchaule
2u. 30min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Gâteau de Pâques
1u. 45min
Tresse russe aux canneberges
3u.
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Pain tessinois
1u. 50min
Pain paysan
3u.
Tresse bernoise
1u. 45min