Gâteau de Linz

Gâteau de Linz

4.8 31 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
12 tranches

Ingrediënten

  • 200 g de graines d'épeautre
  • 200 g d'amandes
  • 1 c. à café de poudre à lever
  • 170 g de beurre froid, en morceaux
  • 200 g de sucre de canne complet (ou de sucre brut)
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de kirsch
  • 1 c. à soupe de cacao en poudre
  • 1 c. à café de cannelle moulue
  • 1 pincée de clous de girofle, moulus
  • 340 g de confiture de framboises
  • 1 jaune d'œuf pour badigeonner
  • 1 c. à soupe de lait pour badigeonner

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 8 g
Calorieën 1735 kJ / 415 kcal
Vetten 22 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...