Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 50 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 50 g de cerneaux de noix
- 30 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 2 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de gelée de coing
La pâte
- 80 g de lait
- 30 g de beurre, en morceaux
- 25 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine
- 100 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle moulue
L’abaisse
- 1 c. à soupe de sucre brut
- 1 c. à soupe de farine
Le glaçage
- 65 g de sucre
- 50 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Macarons au caramel
1h 50min
Cake aux branches
1h 10min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Coquins de Linz
3h 15min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min