Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 50 g de noisettes, décortiquées, non émondées
- 50 g de cerneaux de noix
- 30 g de sucre
- 1 c. à soupe de cannelle moulue
- 2 c. à soupe d'eau
- 1 c. à soupe de gelée de coing
La pâte
- 80 g de lait
- 30 g de beurre, en morceaux
- 25 g de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 250 g de farine
- 100 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de cannelle moulue
L’abaisse
- 1 c. à soupe de sucre brut
- 1 c. à soupe de farine
Le glaçage
- 65 g de sucre
- 50 g de fromage à tartiner, nature, (Philadelphia)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Cake imbibé au citron
1h 30 min
Étoiles à la cannelle
1h 30 min
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Gâteau des rois
1h 55min
Miroirs
1 godz. 40 min
Gâteau de Linz
1h
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Cake aux branches
1h 10 min
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau aux carottes
1h 10 min