Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain (jour 1)
- 100 g d'eau, tiède
- 1 g de levure boulangère fraîche (env. 1/20 de cube)
- 100 g de farine mi-blanche
Pâte à pain et cuisson (jour 2)
- 100 g de grains de seigle
- 320 g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
- 300 g d'eau, tiède, et un peu pour badigeonner
-
¼
cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g)
of ½ sachet de levure boulangère sèche (env. 3,5 g) - 1 c. à soupe de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1sa 10 dk
Gâteau de Pâques
1h 45min
Focaccia à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Pizza à la farine d'épeautre
Geen beoordelingen
Gâteau aux carottes argovien
2sa
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Focaccia croustillante
2h 10 min.
Focaccia aux anchois
1h 45min
Miroirs
1h 40min
Pain paysan
3h