Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, en morceaux
- 80 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 50 g de crème, 35 % m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 480 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forêt noire
2 godz. 30 min
Caramels à la crème
2 Std.
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Biscuits aux amandes
40min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Sablés viennois au chocolat
50min
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1 Std. 25 Min
Beurre aux herbes
5 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min