Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, en morceaux
- 80 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 50 g de crème, 35 % m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 480 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Miroirs
1 Std. 40 Min
Gâteau choco-coco
40 min
Lasagnes classiques
2 Std.
Amandes cacao moka
50 min
Pères Noël en pâte
2h 10 min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
No ratings
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Bonhomme en pâte
2h 10 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 godz. 15 min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min