Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 100 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, en morceaux
- 80 g de crème, 35 % m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 50 g de crème, 35 % m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 480 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanais
3 Std.
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Tourte au séré et aux fraises
2u. 50min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1h 30min
Escargots aux légumes farcis
45 min
Crème fouettée
10min
Pie au bœuf et à la bière
1 Std. 40 Min
Brownies
45 min
Choco-praliné abricot
Geen beoordelingen
Macarons au caramel
1u. 50min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Gâteau à la crème
45 min