Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler la plaque
- 260 g d'eau, tiède
- 1 c. à café de sucre
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
Garniture
- de la farine, pour le plan de travail
- de l'huile d'olive, pour badigeonner
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et essorées
- 1 pincée d'origan séché
- 10 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g d'anchois, entiers, frais
- 5 - 6 tomates cerises, coupées en deux
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse russe aux canneberges
3h
Soupe d'orge
1 Std. 20 Min
Beignets de filets de perche
1 godz.
Vitello tonnato
25h 30min
Focaccia croustillante
2h 10 min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Canestrelli
Geen beoordelingen
Soupe au vin de Soleure
1 godz.
Petits croissants à la vanille
1 Std. 30 Min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Sauce balsamique
10min
Spätzlis au fromage
1h 10min