Pain de seigle valaisan

Pain de seigle valaisan

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 10u.
16 tranches

Ingrediënten

Levain
  • 200 g de grains de seigle
  • 125 g d'eau
  • ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
  • 400 g de grains de seigle
  • 250 g d'eau
  • ⅓ cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
    ⅔ sachet de levure boulangère sèche, (env. 5 g)
  • 10 g de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 4 g
Calorieën 516 kJ / 123 kcal
Vetten 1 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...