Pain de seigle valaisan
TM6 TM5

Pain de seigle valaisan

4.7 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

Levain

  • 200 g de grains de seigle
  • 125 g d'eau
  • ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)

Pâte à pain et finition

  • 400 g de grains de seigle
  • 250 g d'eau
  • ⅓ cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
    of ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g)
  • 10 g de sel

Voeding
per 1 tranche
Calorieën
516 kJ / 123 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
23 g
Vetten
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten