Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
of ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 516 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1h 50min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain complet
4h
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1h 30min
Petits pains au seigle
12 Std.
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Pain d'épeautre pur
11h
Tresse russe aux canneberges
3h
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min