Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de babeurre
- 30 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
- 1 ½ - 2 c. à café de sel selon les goûts
- un peu de farine à pain pour fariner
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Petits pains Varoma
2h 15 min
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Pain d'épeautre pur
11h
Pain rustique
2 godz.
Pain de campagne
2 godz.
Pain de seigle valaisan
10ωρ.
Pain paysan
3 Std.
Pain toast
16 godz.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Petits pains au seigle
12 Std.
Pain aux graines de lin
1h 30 min