Pain d'épeautre pur

Pain d'épeautre pur

5.0 13 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 11u.
12 tranches

Ingrediënten

Prépâte avec ébouillantage
  • 120 g de farine de pur épeautre complète
  • 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
  • 300 g de farine blanche d'épeautre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • ½ cube de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g d'eau
  • un peu de farine blanche d'épeautre

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 4.5 g
Calorieën 520.3 kJ / 123.3 kcal
Vetten 0.8 g
Koolhydraten 23.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...