Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prépâte avec ébouillantage
- 120 g de farine de pur épeautre, complète
- 180 g d'eau chaude
Pâte à pain et finition
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ cube de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g d'eau
- un peu de farine blanche d'épeautre
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Pain paysan
3 Std.
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40 Min
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Petits pains Varoma
2 godz. 15 min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain rustique
2h
Pain d'épeautre et de blé
12 godz.
Pain croustillant
1 Std.
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min