Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit
- 200 g de sucre
- 10 œufs
- 250 g de farine
- ½ sachet de poudre à lever
Garniture et finition de la tourte
- 50 g de sucre
- 500 g de crème
- 100 g d'eau
- 6 feuilles de gélatine ramollies
- 300 g de sirop de fleur de sureau
- 3 c. à soupe de sucre vanillé, maison
- 600 g de yogourt nature, 3,5 % de m.g.
- 400 g de crème acidulée
- 40 g de jus de citron
- 400 g de dés d'ananas en boîte, poids égoutté
Décoration
- 200 g de crème
- 200 g de dés d'ananas en boîte, poids égoutté
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2605 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Thai Tom Yum
45 min.
Tourte de Linz suisse
1h 30 min
Moutarde aux figues
1h
Crème de citron
1h
Birchermüesli
1h 10 min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1h
Confiserie aux amandes
20 min.
Sauce au curry
5 min
Grittibenz sucré
2h 15 min
Chou frisé à la crème et spätzlis
35 min