Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de sucre
- 1 gousse de vanille, coupée en deux
- 200 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 180 g de farine
- 50 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 œuf (voir conseils)
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 360 kJ / 86 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Milanais
3 Std.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Grittibenz sucré
2 Std. 15 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min