Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 65 g de beurre, coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (30 g), émiettée
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 1 œuf
- 500 g de farine
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2689 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain tessinois
1h 50min
Milanais
3 godz.
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Pain paysan
3 godz.
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min