Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g de lait
- 75 g de beurre, mou coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (10 g), émiettée
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 2 c. à café de sucre
- 500 g de farine à tresse, et un peu plus pour fariner
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'eau, pour les décorations
- 1 c. à soupe de raisins de Smyrne, selon les goûts
- 1 c. à soupe de noix entières, selon les goûts
- 1 œuf, battu
- 1 c. à soupe de sucre en grains, selon les goûts
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2772 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains au lait
2h 5 min.
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake aux branches
1h 10min
Pain paysan
3h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Miroirs
1 godz. 40 min
Milanais
3h
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45 min.