Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 275 g de lait
- 75 g de beurre, mou coupé en morceaux
-
½
cube de levure boulangère fraîche (10 g), émiettée
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 2 c. à café de sucre
- 500 g de farine à tresse, et un peu plus pour fariner
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'eau, pour les décorations
- 1 c. à soupe de raisins de Smyrne, selon les goûts
- 1 c. à soupe de noix entières, selon les goûts
- 1 œuf, battu
- 1 c. à soupe de sucre en grains, selon les goûts
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2772 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanais
3h
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain tessinois
1h 50 min
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Gâteau des rois
1j 55 menit
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Pain paysan
3h
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Cake aux branches
1h 10min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45min