Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée
- 150 g de vin rouge
- 100 g de sucre
- ½ sachet de gélifiant, 2:1 (pour 500 g de fruits)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 1 clou de girofle
- 1 gousse de cardamome, seulement les graines
Les biscuits
- 150 g de sucre
- 350 g de farine
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 2 c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1hod. 50min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Tresse russe aux canneberges
3u.
Miroirs
1hod. 40min
Bruns de Bâle
8h 40min
Milanais
3u.
Bonhomme en pâte
2h 10min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min