Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La gelée
- 150 g de vin rouge
- 100 g de sucre
- ½ sachet de gélifiant, 2:1 (pour 500 g de fruits)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 1 clou de girofle
- 1 gousse de cardamome, seulement les graines
Les biscuits
- 150 g de sucre
- 350 g de farine
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 2 c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 454 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Milanais
3 Std.
Étoiles à la cannelle
1 godz. 30 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Bruns de Bâle
8h 40min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Moutarde de Bénichon
40min
Gâteau des rois
1h 55 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Tresse bernoise
1h 45min