Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lait, et un peu pour badigeonner
- 80 g de beurre, en morceaux, mou
- ½ cube de levure boulangère fraîche, (env. 20 g), émiettée
- 1 c. à café de sucre
-
500
g de farine à tresse
of 500 g de farine - 2 c. à café de sel
- 25 g d'eau
- 5 g de bicarbonate de soude
- 1 c. à café de sel de mer, pour parsemer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2757 kJ / 659 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1h 50min
Gâteau du Vully
2h 30min
Escargots noix-cannelle
2sa 10 dk
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Cake aux branches
1sa 10 dk
Pain paysan
3h
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Tresse russe aux canneberges
3h
Petits pains du 1er août
1sa 10 dk
Bonhomme en pâte
2sa 10 dk
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min