Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Nœud au lard
2h 10min
Cuchaule
2h 30min
Macaronis du chalet
45min
Milanais
3sa
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau du Vully
2h 30min
Focaccia aux tomates
40min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min