Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Gâteau du Vully
2h 30min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake aux branches
1h 10min
Moutarde de Bénichon
40min
Pain paysan
3 Std.
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Milanais
3 Std.
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min