Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 234 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaronis du chalet
45 min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Mousse au Toblerone®
3h 10 min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min