Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Milanais
3h
Tresse russe aux canneberges
3h
Gâteau des rois
1h 55min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Gâteau de Pâques
1 Std. 45 Min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50 min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min