Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de sucre
- 5 œufs, séparer les blancs des jaunes
- 1 pincée de sel
- 250 g de carottes, pelées, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'amandes, entières, décortiquées
- 1 citron, zeste prélevé à l’économe, jus réservé
- 80 g de farine
- 2 c. à café de poudre à lever
- 4 c. à soupe de kirsch
- 3 - 4 c. à soupe d'eau
- 12 carottes en massepain
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Tresse russe aux canneberges
3h
Milanais
3h
Gâteau de Linz
1h
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau des rois
2h 15min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Gâteau à l'Ovo
55min
Cake tyrolien automnal
1h 20 min
Cuchaule
2h 30 min
Gâteau aux carottes
1h 10min
Tresse bernoise
1h 45min