Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 350 g de farine blanche d'épeautre
- 250 g de farine
- 1 ½ c. à café de sel
- 6 ½ c. à soupe d'huile d'olive et un peu plus pour graisser
- 1 c. à soupe d'eau
- ½ c. à café de fleur de sel
- 50 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 70 g d'oignons rouges, en fines rouelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3024 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 100 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milanais
3h
Séré aux herbes
10 min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Dacquoise praliné au chocolat
1 godz. 5 min
Brownies
45min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Cake aux branches
1h 10min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Risotto aux bolets et au brie
35 Min