Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit
- 2 œufs
- 70 g de sucre
-
10
g de sucre vanillé, maison
of ½ sachet de sucre vanillé - 80 g de farine fleur
- 20 g d'amidon
Crème au séré
- 100 g d'eau bouillante pour dissoudre la gélatine
- 8 feuilles de gélatine
- 250 g de séré maigre
- 500 g de séré à la vanille
- 200 g de yogourt nature, 1,5 % de m.g.
- 300 g de fraises, équeutées, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 469 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte de base pour pain
24h 30 min
Gâteau de Linz
1h
Gâteau des rois
1óra 55p
Mousse au Toblerone®
3óra 10p
Cake aux branches
1h 10min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Roulade au citron
3ωρ.
Gâteau à la crème
45min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Focaccia croustillante
2h 10min
Tarte flambée vaudoise
1hod. 30min
Tresse bernoise
1h 45min