Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 175 g de lait
- 175 g d'eau, tiède
-
½
cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
of 1 sachet de levure boulangère sèche (7 g) - 500 g de farine rustique, et un peu plus pour saupoudrer
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 978 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Cuchaule
2h 30min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain bis en cocotte
2sa 25 dk
Cake aux branches
1h 10min
Petits pains au lait
2h 5min
Moutarde de Bénichon
40 min
Polenta tessinoise
45 min
Bonhomme en pâte
2h 10min