Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 40 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
-
½
cube de levure fraîche (20 g)
of 2 c. à café de levure sèche - 1 c. à café de sucre
- 420 g de farine
- 2 c. à café de sel
Garniture
- 20 g d'huile d'olive
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais, lavé et séché
- 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Mousse au Toblerone®
3u. 10min
Pain tessinois
1h 50min
Milanais
3h
Gâteau du Vully
2h 30 min
Cake aux branches
1h 10min
Focaccia aux tomates
40 Min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min