Focaccia au romarin

Focaccia au romarin

4.5 82 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
6 portions

Ingrediënten

Pâte
  • 40 g d'huile d'olive
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de levure fraîche (20 g)
    2 c. à café de levure sèche
  • 1 c. à café de sucre
  • 420 g farine à pain
  • 2 c. à café de sel
Garniture
  • 20 g d'huile d'olive
  • 20 g d'eau
  • 2 brins de romarin, frais lavé et séché
  • 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.5 g
Calorieën 1397 kJ / 334 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 54.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...