Apparaten en accessoires
Cuchaule
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
8 tranches
Ingrediënten
-
70 g de sucre
-
50 g de beurre coupé en morceaux
-
1 c. à café de miel
-
300 g de lait
-
1 sachet de levure boulangère sèche, (7 g)½ cube de levure boulangère fraîche (20 g) émiettée
-
1 sachet de safran en poudre (125 mg)
-
500 g de farine
-
½ c. à café de sel
-
1 œuf battu pour badigeonner
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 tranche
Eiwitten
9 g
Calorieën
1399 kJ /
334 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
56 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisiner comme jamais.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Fondue chinoise: 4 sauces en 1
45min
Tourte de Linz suisse
1u. 30min
Sauce balsamique
10min
Cuchaule
2u. 30min
Focaccia aux tomates cerises
2u.
Gâteau du Vully
2u. 30min
Focaccia aux tomates
40min
Tresse au beurre à 6 brins
2u. 35min
Focaccia au romarin
2u. 30min
Risotto aux bolets
45min
Grittibenz sucré
2u. 15min
Pain toupie rapide
40min