Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de sucre
- ½ gousse de vanille
- 175 g de beurre, mou coupé en morceaux
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 250 g de farine
- 50 g de cacao en poudre (toutes sortes)
- 50 g de cacao sucré en poudre, à diluer
- 1 c. à café de poudre à lever
- 6 barres de chocolat suisse, type branches
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau à l'Ovo
55min
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Milanais
3 Std.
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min