Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de farine
- 230 - 250 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
- 1 pincée de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 - 2 tomate(s), coupée(s) en rondelles (voir conseil)
- un peu de gros sel pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 992 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50 min
Crème glacée aux fruits
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Mousse au thon
5min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Papet vaudois
55 min
Focaccia au romarin
2h 30min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Croissants au jambon
35 min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min