Apparaten en accessoires
Pain bis dans un moule à cake
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 40min
20 morceaux
Ingrediënten
La pâte
-
370 g d'eau
-
10 g de levure boulangère fraîche
-
50 g de beurre coupé en morceaux (2 cm)
-
500 g de farine bise
-
12 g de sel
-
2 c. à café de sucre
La mise en forme
-
farine bise pour le plan de travail et pour saupoudrer
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 morceau/part
Natrium
234.9 mg
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
461.7 kJ /
110.4 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
20.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisiner comme jamais.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Kouglof moelleux aux noisettes et aux framboises
1u. 10min
Gâteau aux pommes
50min
Pain de mie
3u.
Müesli croustillant
2u.
Pains de Saint-Gall
26u. 30min
Sauce vanille
Geen beoordelingen
Maison en pain d’épices
12u.
Pères Noël en pâte
2u. 10min
Cuchaule
Geen beoordelingen
Tresse au beurre à 6 brins
2u. 35min
Petits pains moelleux
1u. 45min
Pain toupie rapide
40min