Apparaten en accessoires
Glace au caramel
Voorbereiding. 10min
Totaal 9u.
6 portions
Ingrediënten
-
150 g de carambars (bonbons au caramel mou)
-
400 g de lait
-
80 g de sucre
-
1 pincée de sel
-
200 g de crème, min. 30% M.G.
-
4 jaunes d'œufs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1498 kJ /
357 kcal
Vetten
22 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Crème brûlée
4u. 50min
Caramels à la crème
2u.
Pain ciabatta
1u. 45min
Tartelettes aux oignons
35min
Baguette
1u. 45min
Duo de mini-tresses au beurre
2u. 10min
French dressing raffiné
15min
Crème au jus de pomme
4u. 15min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1u. 20min
Mille-feuilles
2u. 25min
Soupe au vin de Soleure
1u.
Mousse au thon
10min