Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2659 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miroirs à la gelée de vin chaud
2u. 40min
Milanais
3 Std.
Läckerli de Bâle
1ωρ. 10 λεπτ.
Miroirs
1 godz. 40 min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40 Min
Étoiles à la cannelle
1ωρ. 30 λεπτ.
Tourte de Linz suisse
1ωρ. 30 λεπτ.
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Carac (Tartelette au chocolat)
2 Std.
Pain toupie rapide
40 Min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min