Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2659 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miroirs
1小时 40 分钟
Kouglof rapide
1 Std. 15 Min
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1h 25 min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Croissants au jambon
35min
Roulade au citron
3 Std.
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min
Gâteau de Linz
1h