Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine, et un peu pour les moules et le plan de travail
- 1 œuf
La crème chocolat-citron
- 200 g de lait entier
- 200 g de crème, 30% m.g. min.
- le zeste de citron, d'un ½ citron
- 100 g de jus de citron
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 30 g de chocolat noir extrafin, 99% de cacao, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3263 kJ / 782 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au thon
10min
Sauce béchamel
15 Min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Smoothie à la mangue
10min
Lasagnes classiques
2h
Pavé au chocolat épicé
12h
Mayonnaise à l'ail
10min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Gâteau choco-coco
40min
Cake imbibé au citron
1h 30min