Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 507 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béchamel
15min
Madeleines au chocolat
30 Min
Tarte aux pommes
1h 15min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Geen beoordelingen
Moelleux au chocolat
1 Std. 30 Min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Moelleux au chocolat
1h 15min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Quiche salami-fromage
2 Std. 10 Min
Pâte brisée
2h 5min
Cake au chocolat et gingembre confit
1 Std. 30 Min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min