
Apparaten en accessoires
Macarons au caramel
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
40 portions
Ingrediënten
Les coques
-
d'amandes en poudre100 g
-
sucre glace100 g
-
de cacao en poudre non sucré10 g
-
de blancs d'œufs80 g
-
de sucre100
-
d'eau30 g
La ganache
-
de crème entière60 g
-
de chocolat au lait au caramel, en morceaux100 g
-
beurre, non salé (du lait de vache) à température ambiante, en morceaux20 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
57 kcal /
242 kJ
Eiwitten
1 g
Vetten
3.2 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland