Apparaten en accessoires
Pain ciabatta
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 45min
1 morceau
Ingrediënten
-
1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
-
130 g d'eau
-
1 c. à café de sel (15 g)
-
2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
-
1 c. à café de sucre (5 g)
-
50 g de farine de blé dur
-
30 g farine
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
17.2 g
Calorieën
2389 kJ /
571 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
115.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pain toast
16u.
Petits pains au yogourt et sésame
1u. 30min
Pains de Saint-Gall
26u. 30min
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Croissants aux noisettes
1u. 40min
Focaccia croustillante
2u. 10min
Pain sandwich
3u.
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Pain tessinois
1u. 50min
Pain rustique
2u.
Bretzels
1u. 50min
Pain paysan
3u.