Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 115.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 5.2 g
Alternatieve recepten
Pain paysan
3h
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Polenta
1h
Mille-feuilles
2h 25min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Pain tessinois
1h 50min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Caramels à la crème
2h
Gâteau du Vully
2h 30min
Gâteau aux carottes
1h 10min