Apparaten en accessoires
Pain ciabatta
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 45min
1 morceau
Ingrediënten
-
1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
-
130 g d'eau
-
1 c. à café de sel (15 g)
-
2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
-
1 c. à café de sucre (5 g)
-
50 g de farine de blé dur
-
30 g farine
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
17.2 g
Calorieën
2389 kJ /
571 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
115.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain de seigle valaisan
10u.
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Focaccia croustillante
2u. 10min
Gâteau aux carottes argovien
2u.
Pain aux tomates et basilic
1u. 45min
Baguette
1u. 45min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Gâteau des rois
2u. 15min
Petits pains burger (buns)
1u. 45min
Pain paysan
3u.
Pain tessinois
1u. 50min