Compatibele versies
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fondants au chocolat
- 150 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux (3 cm)
- 120 g de beurre, en morceaux (3 cm)
- 3 œufs
- 60 g de sucre brut, moulu
- 20 g de farine
- ¼ c. à café de poudre à lever
Sorbet
- 50 g de sucre
- 1 citron vert, le zeste d'un ½ citron vert finement prélevé à l’économe
- 300 g de mangue, coupée en morceaux (1 cm), congelée
- 1 blanc d'œuf
Finition
- 3 fruits de la passion, coupés en deux, en prélever la pulpe
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Houmus
10 min
Sauce béchamel
15 Min
Petits fondants au chocolat
40min
Chips croustillantes et guacamole
1 Std.
Mousse au thon
5 Min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Brak ocen
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1h 30min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Mayonnaise à l'ail
10 min
Beignets de filets de perche
1 Std.
Crevettes à l'aigre-doux
1 godz. 15 min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35 Min