Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion

Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Fondants au chocolat
  • de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux (3 cm)
    150 g
  • de beurre en morceaux (3 cm)
    120 g
  • œufs
    3
  • de sucre brut moulu
    60 g
  • de farine
    20 g
  • de poudre à lever
    ¼ c. à café
Sorbet
  • de sucre
    50 g
  • citron vert le zeste d'un ½ citron vert finement prélevé à l’économe
    1
  • de mangue coupée en morceaux (1 cm), congelée
    300 g
  • blanc d'œuf
    1
Finition
  • fruits de la passion coupés en deux, en prélever la pulpe
    3

Voeding per 1 portion

Calorieën 465 kcal / 1946 kJ
Eiwitten 7.4 g
Vetten 30 g
Koolhydraten 38.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...