Compatibele versies
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fondants au chocolat
- 150 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux (3 cm)
- 120 g de beurre, en morceaux (3 cm)
- 3 œufs
- 60 g de sucre brut, moulu
- 20 g de farine
- ¼ c. à café de poudre à lever
Sorbet
- 50 g de sucre
- 1 citron vert, le zeste d'un ½ citron vert finement prélevé à l’économe
- 300 g de mangue, coupée en morceaux (1 cm), congelée
- 1 blanc d'œuf
Finition
- 3 fruits de la passion, coupés en deux, en prélever la pulpe
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de poulet
35min
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3h
Moelleux au chocolat
45min
Séré aux herbes
10min
Crème fouettée
10min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5min
Mayonnaise
5min
Glace au citron
12 Std. 30 Min
Tarte fine aux deux chocolats et fruits rouges
4h 20 min
Moelleux au chocolat
1h 15min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35min