Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 5 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 380 g de farine de blé
- 8 g de sucre vanillé
- 20 g de poudre à lever
- 230 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
Le glaçage
- 450 g de fromage à tartiner
- 75 g de yogourt nature
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
- 15 g de jus de citron, fraîchement pressé
Le chocolat fondant
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de tournesol
- 35 abricots, en conserve, égouttés (env. 480 g poids net)
- 50 g d'amandes effilées
- 70 bonbons (pour les yeux)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 88.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Churros
1h 15min
Muffins au chocolat
45 Min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Blanquette de veau aux bolets
1 godz. 30 min
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Madeleines
1 Std.
Escargots aux légumes farcis
45 Min
Dessert au café
15 Min
Bûche de Noël
2h 45min
Frappé fraise-chocolat
10 Min
Poulet citron
50 Min
Soupe de carottes à la menthe
35 min