
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au chocolat
- 10 - 15 g de beurre pour le moule
- 120 g de farine de blé et un peu pour le moule
- 2 jaunes d'œufs
- 4 œufs entiers
- 140 de sucre
- 1 pincée de sel (optioneel)
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de poudre à lever (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre
La garniture et la finition
- 370 g de griottes en conserve (poids net égoutté) et le jus
- 300 g de sucre glace
- 50 g de kirsch (eau-de-vie de cerise)
- 800 g de crème, 35 % m.g. très froide
- 400 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 897 kcal / 3748 kJ
- Eiwitten
- 11 g
- Vetten
- 57 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vezels
- 4 g