Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au chocolat
- 10 - 15 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 jaunes d'œufs
- 4 œufs entiers
- 140 de sucre
- 1 pincée de sel
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de poudre à lever, (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre
La garniture et la finition
- 370 g de griottes en conserve (poids net égoutté) et le jus
- 300 g de sucre glace
- 50 g de kirsch, (eau-de-vie de cerise)
- 800 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 400 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3748 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits fourrés type Oréo®
3 Std. 50 Min
Beignets de poisson et sauce tartare
50min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Bûche de Noël
2 Std. 45 Min
Éclairs au chocolat
1h 15min
Gâteau des rois
1h 55min
Gâteau des rois
2h 15min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Macarons au caramel
1h 50min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min