Tranche de caramel salé

Tranche de caramel salé

2.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
24 tranches

Ingrediënten

Base
  • 120 g de beurre non salé ramolli
  • 120 g de farine fermentante
  • 120 g de sucre roux
  • 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
  • 790 g de lait concentré sucré
  • 120 g de beurre non salé ramolli
  • 100 g de sirop de sucre roux
    100 g de mélasse
Topping
  • 150 g de chocolat fondant en morceaux (3-4 cm)
  • 20 g de beurre non salé ramolli
  • de gros sel pour saupoudrer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Eiwitten 3 g
Calorieën 1203 kJ / 286 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...