Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 100 g de sirop de sucre roux
Topping
- 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé, ramolli
- de gros sel, pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Crème de pois
40min
Amandes cacao moka
50min
Pavé au chocolat épicé
12h
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 godz.
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Rouleaux de lasagnes
1 Std.
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10 min
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 Min
Macarons au caramel
1h 50min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Cookies aux dragées au chocolat
1 Std.