Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 100 g de sirop de sucre roux
Topping
- 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé, ramolli
- de gros sel, pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 Min
Petits pain coeurs
1 Std.
Sauce automnale
Geen beoordelingen
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10min
Liqueur de baie
30 Min
Cookies aux dragées au chocolat
1 Std.
Pudding aux fraises
2h 10min
Glace au caramel
9h
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50 Min
Baguette
1h 45min
Salade arc-en-ciel expresse
10min