Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- huile d'olive, pour badigeonner
- 200 g de semoule de blé dur
- 350 g d'eau, tiède
- 15 g de levure boulangère fraîche, (⅓ de cube)
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 400 g de farine à pain
Garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivettes, en tranches (4 mm)
- 1 gousse d'ail, en tranches fines
- 1 c. à soupe d'origan séché
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sirop de thé froid
25 dk
Cake imbibé au citron
1sa 30 dk
Gâteau à l'Ovo
55min
Focaccia à la farine d'épeautre
Keine Bewertungen
Focaccia aux oignons
2sa 20 dk
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Focaccia aux anchois
1h 45min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min.
Cake aux baies
1h 15min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1h 45min