Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- huile d'olive, pour badigeonner
- 200 g de semoule de blé dur
- 350 g d'eau, tiède
- 15 g de levure boulangère fraîche, (⅓ de cube)
- 1 c. à café de sucre
- 2 c. à café de sel
- 400 g de farine à pain
Garniture
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates olivettes, en tranches (4 mm)
- 1 gousse d'ail, en tranches fines
- 1 c. à soupe d'origan séché
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1862 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birchermüesli
1h 10 min
Pain tessinois
1u. 50min
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gâteau de Pâques
1h 45 min
Mini pizzas «Tricolores »
Geen beoordelingen
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Riz au lait et compote de pruneaux
55 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30 min
Gâteau aux carottes argovien
2h
Tresse bernoise
1h 45 min