Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de sucre
- 1 pâte feuilletée, ausgewallt, eckig, (21 cm x 13 cm)
Crème pâtissière
- 250 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 3 feuilles de gélatine, trempées 5 minutes dans l’eau froide, égouttées
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition et glaçage
- 2 c. à soupe de gelée de coing
- 1 c. à soupe d'eau, chaude
- 5 gouttes de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3148 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Coquins de Linz
3h 15min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40 min
Forêt noire
2h 30min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1h
Miroirs
1 Std. 40 Min
Tourte au séré et aux fraises
2sa 50 dk
Bonhomme en pâte
2u. 10min
Macarons au caramel
1h 50min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Chips croustillantes et guacamole
1h
Gâteau du Vully
2h 30min